Web development

 

Web development is een heel breed begrip. Eigenlijk valt alles wat met het maken en in de lucht houden van websites te maken heeft onder web development. Webdesign, programmeren en het beheren van servers zijn slechts enkele onderdelen van deze tak van sport. Juist omdat het zo’n veel omvattend begrip is, is lang niet altijd duidelijk wat u precies kunt verwachten van een bedrijf wat zich bezig houdt met deze specifieke tak van sport.

 

Portdutch houdt niet van onduidelijkheid en is graag helder in wat u van ons kunt verwachten. Onder web development verstaan wij het onderhoud van uw website en server. Dit is iets anders dan het ontwerpen en bouwen van websites. Het onderhoud van een website en/of server is technisch werk dat ervaring en expertise vereist. Zo krijgen wij regelmatig opdrachten om technische scriptfouten of fouten op de server op te lossen. Voor u wellicht abracadabra, maar niet voor de medewerkers van Portdutch!

 

 

Onderhoud aan uw website en server, oftewel web development à la Portdutch, is belangrijk en krijgt helaas nog lang niet die aandacht die het verdient. En nodig heeft! Een goed functionerende website en server werken door in alles. Realiseert u zich terdege dat de hedendaagse internetgebruiker hoge eisen stelt aan uw website.

Deze moet niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar zeker ook snel laden. Een haperende website die ook nog eens traag is kunt u zich dan ook eenvoudigweg anno nu niet meer veroorloven. Want hoe fraai het design van uw website ook is, wanneer de bezoeker zich ergert aan het feit dat de website niet goed functioneert, dan heeft u nog maar weinig aan dit fraaie design.

 

Geef daarom web development, en daarmee uw websitebezoekers, de juiste aandacht. Portdutch heeft alle expertise in huis om ook uw website en server optimaal te laten functioneren. Overigens is het goed om te weten dat u ook voor webdesign bij Portdutch aan het juiste adres bent.

Geïnteresseerd geraakt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

;