Software Op Maat

Software Development

 

Portdutch schrijft voor uw bedrijf ook software op maat.Van voorraadbeheer tot salarisadministratie en van CRM programma’s tot het gebruik van databases……..u kunt eenvoudigweg niet meer zonder geautomatiseerde systemen.

Processen worden complexer en standaard bestaat vandaag de dag eigenlijk niet meer. Dit betekent dat standaard software voor u als bedrijf of organisatie vaak geen of onvoldoende uitkomst biedt.

In een aantal gevallen kunt u zich met veel kunst en vliegwerk nog redden, maar eigenlijk weet u dat dit geen ideale manier van werken is. Bovendien is hierdoor de kans op fouten relatief groot en dat is het laatste waar u op zit te wachten.

Maatwerk software

De oplossing voor dit probleem is simpel. U heeft behoefte aan software op maat, zodat uw bedrijfsvoering efficiënt en soepel verloopt. Met andere woorden, u heeft behoefte aan Portdutch.

Het schrijven van software op maat is namelijk niet iets wat u uitbesteedt aan een willekeurige partij. Immers, u bent alleen gebaat bij een bedrijf dat begrijpt welke oplossing u nodig heeft en dit ook voor u kan realiseren.

Portdutch luistert naar uw wensen en denkt hierin graag met u mee, in praktisch haalbare oplossingen. Onze medewerkers hebben veel ervaring in het schrijven van software op maat en schrijven in de volgende programmeertalen:

 

↳ Python

↳ Java

↳  C

↳  C++

↳ C#

 

Of u nu uw factuurprogrammatuur aangepast ziet naar uw wensen of op zoek bent naar iemand die complexe software kan schrijven die op Windows of Mac draait, bij Portdutch bent u altijd aan het juiste adres.

Portdutch onderscheidt zich van andere IT bedrijven door de persoonlijke benadering. Wij zeggen niet alleen u als klant centraal te stellen, maar <u>doen</u> dit ook daadwerkelijk. Een wereld van verschil en een manier van werken die wij ook u graag laten ervaren. Uw software op maat is bij ons in vertrouwde handen.

Meer informatie? Neem dan contact op met Portdutch