SEO Optimalisatie van Portdutch maakt het voor u waar.

Het is de droom van elk bedrijf, organisatie of webwinkel om bovenaan in de zoekresultaten van zoekmachines als Google en Bing te staan. Op zich is dit heel eenvoudig te realiseren, zolang u maar betaalt. Hoe meer u betaalt, hoe hoger u in de zoekresultaten staat. Vergist u echter niet in de kosten van deze manier van ‘hogerop komen in Google’. Bovendien is het resultaat hiervan maar zeer tijdelijk. Zodra u stopt met adverteren, want dat is feitelijk wat u doet, bent u uw mooie positie direct kwijt.

Beter is het om op een natuurlijke manier hoog te scoren in de zoekresultaten van de grote zoekmachines. In plaats van ‘natuurlijk’ is het gebruikelijker om het te hebben over ‘organisch’. Uiteraard wil iedereen het liefst op organische wijze bovenaan in Google komen. Dit ‘gevecht’ om de hoogste plaatsen heeft zich ontwikkeld tot een geheel eigen tak van sport, genaamd SEO. SEO staat voor Search Engine Optimalization, in het Nederlands beter bekend als zoekmachineoptimalisatie. Portdutch® heeft zeer veel ervaring in SEO optimalisatie en helpt ook u en uw bedrijf graag bij het goed gevonden worden in de zoekresultaten van de grote zoekmachines.

    Al onze prijzen zijn excl. 21% BTW

 

Er zijn veel bedrijven die u gouden bergen beloven op het gebied van SEO optimalisatie. Alles staat echter met de manier waarop zij dit voor u weten te realiseren. Helaas worden er maar al te vaak listige trucjes uitgehaald om Google voor de gek te houden. Google is niet voor niets zo groot geworden en houdt er niet van wanneer er wordt geprobeerd om via slinkse weggetjes goede resultaten te boeken met betrekking tot de vindbaarheid van uw website. Google straft dit soort praktijken genadeloos af wanneer blijkt dat u uw website op een, in de ogen van Google, slinkse manier naar een toppositie in de zoekresultaten heeft gebracht. U krijgt dan een Google penalty, een straf die u zowel qua bezoekersaantallen als qua vindbaarheid als qua omzet wellicht niet te boven komt.

 

SEO optimalisatie vergrootglas

 

Portdutch belooft u geen gouden bergen, maar gaat heel gedegen en professioneel voor u aan het werk. Dit met maar één doel, uw website op een organische en Google-vriendelijke manier naar een zo hoog mogelijke plaats in de zoekresultaten van Google brengen. Dit doen wij niet op stel en sprong, maar geleidelijk en met de juiste onderbouwing. Dit realiseren wij onder andere via:

 

  • Do-follow backlinks
  • Unieke content
  • White hat backlinks met hoge waarde (page rank)
  • Een natuurlijke mix van verankerde en niet-verankerde hoge PR-backlinks

 

Uiteraard houden wij u door middel van een wekelijkse rapportage op de hoogte van de resultaten.

Portdutch staat voor kwaliteit en service met een persoonlijke benadering. Wij werken met passie voor ons vak en stellen u als klant nog echt centraal. Wij helpen ook uw website graag naar een hoge positie in Google.

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die Portdutch u op dit vlak te bieden heeft? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u en uw website kunnen betekenen!