Portdutch uit Castricum levert hoogwaardige diensten en oplossingen tegen een betaalbare prijs.

In de IT sector is vertrouwen één van de meest belangrijke factoren. Er wordt immers veelal gewerkt met vertrouwelijke data en privacygevoelige informatie.

Volstrekt logisch dat u dan wilt weten met welk bedrijf u zaken doet. Dit is precies de reden waarom wij graag iets meer vertellen over ons.

Daarnaast zijn wij ook gewoon heel trots op ons bedrijf, op wat we met elkaar bereikt hebben en natuurlijk ook op onze klanten!

Portdutch biedt persoonlijke aandacht en oprechte interesse in u, in uw bedrijf of in uw project dat ons onderscheidt van onze concurrentie.

Portdutch is gevestigd in Castricum en alle medewerkers zijn goed opgeleid en volledig gecertificeerd voor de taak waar zij voor opgesteld staan.

Omdat de IT sector een sector in beweging is, is er veel aandacht voor (bij)scholing van de medewerkers. Zo zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen deze ook direct toepassen in de praktijk.

Maar nu genoeg over ons! Wij zijn benieuwd naar u, naar uw bedrijf of project en willen u graag leren kennen. Indien u benieuwd bent naar wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Dat kan via ons nummer ☎ (+31) 0251 827876 of via het contactformulier op onze contact pagina.

Bel of stuur ons een bericht en ervaar de persoonlijke en betrokken werkwijze van Portdutch, het IT bedrijf dat het net even anders doet!

Logo Portdutch transparant
Microsoft Certified Pro
PC Support
Webdesign & development
SEO optimalisatie
Cloud opslag
Software Op Maat