Portdutch Fix And Create It For You
 
 

Vanzelfsprekend ontbreekt de “over ons” pagina niet op de website van Portdutch. Voor veel bedrijven is de “over ons” pagina een soort moeten, een verplichting omdat dit nu eenmaal zo hoort. Wij staan hier anders in en we vertellen u graag waarom.

 

In de IT sector is vertrouwen één van de meest belangrijke factoren. Er wordt immers veelal gewerkt met vertrouwelijke data en privacygevoelige informatie. Volstrekt logisch dat u dan wilt weten met welk bedrijf u zaken doet. Dit is precies de reden waarom wij graag iets meer vertellen over ons. Daarnaast zijn wij ook gewoon heel trots op ons bedrijf, op wat we met elkaar bereikt hebben en natuurlijk ook op onze klanten! En iets waar je trots op bent, daar wil je toch over vertellen?

 

Portdutch zag in juli 2011 het levenslicht. De onderneming is opgericht door eigenaar Sebastiaan Portegies. Afgestudeerd als System Administrator en Applicatieprogrammeur kent Sebastiaan het klappen van de zweep. De visie van Sebastiaan is helder: “elke klant is uniek en verdient een persoonlijke benadering door een partij die oprecht geïnteresseerd is in haar klanten en diens projecten”. Portdutch is deze partij en wil ook graag uw partner zijn.

Portdutch is gevestigd in Lelystad en alle medewerkers zijn goed opgeleid en volledig gecertificeerd voor de taak waar zij voor opgesteld staan.

Omdat de IT sector een sector in beweging is, is er veel aandacht voor (bij)scholing van de medewerkers. Zo zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen deze ook direct toepassen in de praktijk.

Maar nu genoeg over ons! Wij zijn benieuwd naar u, naar uw bedrijf of project en willen u graag leren kennen. Indien u benieuwd bent naar wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Dat kan via ons service nummer 0900 333 22 78 of via het contactformulier op onze contactpagina.

Bel of mail en ervaar de persoonlijke en betrokken werkwijze van Portdutch, het IT bedrijf dat het net even anders doet!

Logo Portdutch transparant
Microsoft Certified Pro
PC Support
Webdesign & development
SEO optimalisatie
Cloud opslag
Software Op Maat
portdutch gadget