Computer support van Portdutch

U kent het vast wel…… Uw computer loopt vast en wat u ook probeert…..niets! Natuurlijk komen dit soort computerproblemen altijd op die momenten waarop u deze nou net niet kan gebruiken. Als u zelf niet in staat bent om het probleem op te lossen, dan rest u niets anders dan het inschakelen van een partij die dit wel kan. U kunt dan meestal kiezen uit twee opties, namelijk opties 2 en 3 .

Computer support optie 2

Computer support optie 2 is iemand uit uw familie of uit uw vriendenkring inschakelen. U kent vast wel “zo’n handig mannetje” dat het probleem voor u op zou kunnen lossen. De vraag hierbij is of u dat zou moeten willen. Immers, u geeft natuurlijk niet zomaar iemand toegang tot uw computer. En helemaal niet als hier vertrouwelijke (zakelijke) informatie op staat. Hou er bij deze optie wel rekening mee dat u geen garantie heeft op succes of op het geleverde werk.

Computer support optie 3

Onder computer support optie 3 verstaan wij het inschakelen van een professionele zakelijke gespecialiseerde partij. Groot nadeel hiervan is dat zij vaak niet op locatie werken en u dus afhankelijk bent van de openingstijden van deze partij. Een ander nadeel is dat u uw laptop vaak enkele dagen kwijt bent voor diagnose en reparatie. En die tijd heeft u niet, want u weet zelf immers heel goed dat ook u en uw onderneming vandaag de dag niet meer zonder computer kunnen.

Gelukkig is optie 1: computer support van Portdutch!

U vraagt zich wellicht af waar optie 1 blijft. Welnu, we bewaren in dit geval het beste voor het laatste. De beste optie die u heeft met betrekking tot computerproblemen is het lichten van optie 1, computersupport van Portdutch. Portdutch weet en begrijpt immers als geen ander dat u snel weer moet kunnen beschikken over een goed functionerende laptop of pc. Daarom geen standaard behandeling zoals u die bij andere bedrijven ervaart, maar directe hulp door professionele en vriendelijke medewerkers die ervoor zorgen dat u snel verder kunt gaan met datgene waar u mee bezig was.

5 minuten
€ 4,00
10 minuten
€ 8,00
15 minuten
€ 12,00
20 minuten
€ 16,00
25 minuten
€ 20,00
30 minuten
€ 24,00
35 minuten
€ 28,00
40 minuten
€ 32,00
45 minuten
€ 36,00
50 minuten
€ 40,00
   

Computer support op afstand

Bij Portdutch is het niet nodig om uw laptop of pc bij ons af te komen geven voor bij ons af te komen geven voor reparatie of iets dergelijks.
Ook komen wij niet naar u toe. Waarom zouden we?
Het kan immers zoveel gemakkelijker!
Dit gemakkelijker noemen wij hulp op afstand.  

In geval van computerproblemen kunt u via ons nummer 0900 333 22 78 (80cpm) contact met ons opnemen. Een vakbekwame en vriendelijke medewerkers luistert goed naar u om precies te achterhalen wat het probleem is. In de meeste gevallen lukt het onze medewerker om samen met u het probleem op te lossen.
Een andere mogelijkheid die Portdutch u biedt is dat een medewerker van Portdutch uw computer “overneemt”. De medewerker kan zo zelf constateren wat het probleem is en dit in verreweg de meeste gevallen ook direct (blijvend) voor u oplossen. Om uw computer uit handen te geven is het niet nodig om een speciaal programma te installeren. Het enige dat u hoeft te doen is op onderstaande button te klikken om het programma te starten dat het mogelijk maakt om op uw computer mee te kijken. Vervolgens geeft u de het 9 cijferige ID nummer dat in beeld verschijnt (zie afbeelding) door aan de specialist van computer support Portdutch.
Vanzelfsprekend bent u benieuwd wat deze vorm van computer support u kost. U belt met Portdutch tegen een tarief van €0,80 per minuut. Het is uiteraard niet mogelijk om vooraf aan te geven hoe lang het duurt voordat de medewerker van Portdutch uw computerprobleem heeft opgelost. Daarom hanteert Portdutch een maximum tarief van €40,-. Wel zo eerlijk en dit geeft tevens aan dat Portdutch inderdaad het beste met haar klanten voor heeft.
Dus computerproblemen? Ervaar het computer support van Portdutch, het IT bedrijf dat het net even anders doet!