Cloud Storage diensten van Portdutch

Natuurlijk werkt uw bedrijf anno nu ook vanuit the cloud. Op deze manier heeft u namelijk altijd en overal toegang tot uw bestanden en data. Niet alleen praktisch voor uzelf, maar zeker ook voor uw naaste medewerkers. Cloud Storage kunt u vandaag de dag bij verschillende bedrijven onderbrengen en vanzelfsprekend kunt u dit ook bij Portdutch doen.

 

Uw belangrijke data onderbrengen bij een willekeurig gekozen partij raden wij u niet aan. Immers, cloud storage dient aan een aantal belangrijke voorwaarden te voldoen. Allereerst wilt u de zekerheid hebben dat uw bestanden en data veilig zijn opgeborgen. Onderdeel van deze veiligheid is de waarborging van privacygevoelige gegevens, een maatschappelijk veel besproken thema. Een tweede belangrijke factor met betrekking tot cloud storage betreft de toegankelijkheid ervan. Wanneer u gegevens uit de cloud wil downloaden, dan moet u dit snel en op een efficiënte manier kunnen doen. Een derde factor van belang is de factor betrouwbaarheid. Berouwbaarheid betreft zowel de partij waarbij u uw data onderbrengt alsmede het feit dat u 24/7 bij uw bestanden moet kunnen. Cloud storage die “er regelmatig uitligt” komt uw bedrijfsvoering immers niet ten goede.

 
 
 

  • File storage, backup en sharing
  • Online opslag en delen van alle soorten bestanden.
  • Automatische online back-up.
  • Bestanden die te benaderen zijn via een webbrowser.
  • Apps beschikbaar voor iPhone, iPad en Android (smartphones en tablets).
  • Back-up mogelijk vanaf meerdere computers met ondersteuning voor NAS Backup.
  • Versleuteling van bestanden (256-bit AES) voordat bestanden naar de server worden gestuurd.
  • Opslag op servers in Nederland.

 

 

De cloud storage dienst van Portdutch betekent voor u zorgeloos gebruikmaken van het fenomeen “the cloud”.

Portdutch is het IT bedrijf dat het net even anders doet dan de concurrentie. Dat merkt u als klant door een persoonlijke benadering en betrokkenheid met oprechte belangstelling in u en uw onderneming.

Zoals u ziet een compleet pakket, waarbij u één aanspreekpunt heeft, namelijk Portdutch. Hoe gemakkelijk en overzichtelijk wilt u het hebben?  Onze tarieven met betrekking tot cloud storage zijn voordeliger dan u denkt. Nieuwsgierig naar onze tarieven en verschillende mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op, want wij vertellen u graag meer. Namens Portdutch in elk geval vast welkom in the cloud.

cloud storage icon